PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Gewoon bij Kaat !

Gewoon bij Kaat !

Dit bericht is geplaats op 03 maart 2017

Bij Kaat

Welkom op mijn website. Hier vindt u informatie over "Buitengewoon bij Kaat". Kijk gerust eens rond, maar liever nodig ik u uit een kijkje te komen nemen in onze showroom

Eind 2016 heb ik "Buitengewoon bij Kaat" opgestart. Ik heb mijn bedrijf in het pand "Van den Berg Chalet Totaal" in Gilze gevestigd. Dit is een echt familiebedrijf waar we persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden. Het aanbod is erg divers. U vindt hier loungeset, diningsets, overkappingen, windschermen, kunststof tuinhuizen en accessoires. Kortom genoeg mooie en betaalbare producten om eens door onze showroom lopen.

                                                               Klik hier om naar BIJ KAAT site te gaan !

 

Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht
Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

PK Chalets bouwt chalets op maat, om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijf tien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.

Begeleiding van A tot Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  Chalettotaal . Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Hoe moet de financiering geregeld worden? Waar wilt u uw chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met  Chalettotaal 

begeleiden. Meer informatie bel gerust .