PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl

Recreatie Vakbeurs Gorinchem

Dit bericht is geplaats op 04 november 2014

 

                                                   

                            

                             

Na een succesvolle beurs in Goes, zijn we ook weer present op de recreatievakbeurs in Gorinchem. Bezoek de Chalet Totaal en PK Chalets stand en maak kennis met Specialisten op gebied van Chaletbouw en verkoop van stacaravans , chalets , Kunststof tuinhuizen en alles op gebied van Recreatie .

De Recreactie Vakbeurs Gorinchem is op 17,18 en 19 november 2014. Gedurende drie dagen is Recreatie Vakbeurs Gorinchem het platform voor alle professionals die werkzaam zijn in de recreatiebranche. Wilt u ook op de hoogte blijven, van alles wat er om gaat op gebied van de Recreatie?  Dit kan tijdens Recreatie Vakbeurs Gorinchem in een gastvrije en sfeervolle omgeving. De vakbeurs is voor u een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons en onze producten/diensten. Evenementenhal Gorinchem is uitstekend bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid, bovendien kosteloos voor u. De vakbeurs is geopend van 13:00 uur t/m 21:00 uur.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Recreatie Vakbeurs Gorinchem.

 

 

 

Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht
Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

PK Chalets bouwt chalets op maat, om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijf tien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.

Begeleiding van A tot Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  Chalettotaal . Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Hoe moet de financiering geregeld worden? Waar wilt u uw chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met  Chalettotaal 

begeleiden. Meer informatie bel gerust .