PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve

Geniet alle seizoenen van al het moois dat de omgeving van Camping Julianahoeve te bieden heeft: bruisend in de zomer, rustig in de winter... En het strand is altijd dichtbij!

Het grootste deel van Camping Julianahoeve bestaat uit chalet  jaarplaatsen. Vele families genieten generaties lang van hun eigen stukje Renesse op Schouwen Duiveland. Hier heb je altijd het ultieme vakantiegevoel. De vaste gasten van de jaarplaatsen maken immers ongelimiteerd gebruik van alle faciliteiten op de camping!

Bijna alle jaarplaatsen zijn de afgelopen jaren nieuw aangelegd en van alle gemakken voorzien. Op elke plaats is er water, gas, elektriciteit en een satellietaansluiting. Internet ontvang je via het gratis WiFi systeem en is op de hele camping bereikbaar.

Ieder jaarplaatspark straalt zijn eigen gezelligheid uit. De beplanting is volledig afgestemd op de omgeving, waardoor je middenin de natuur verblijft.

Bezoek de website van Camping Julianahoeve
Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Zeeuwse chalets en stacaravans of tuinhuizen ? Bent u benieuwd waarom wij sinds jaar en dag de caravan en chaletbouw specialist zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij PK Chalets krijgt u altijd een vakantiewoning volledig naar wens gemaakt. en dat allemaal in het mooie zeeland .

Neem nu contact op met ons