PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Camping Olmenveld

Camping Olmenveld

camping Olmenveld

Genieten van een heerlijke, vakantie aan de Zeeuwse kust!

 
 
 

Bent u op zoek naar rust én een goede uitvalsbasis voor verschillende activiteiten? Dan is Olmenveld Vakanties voor u het ideale vakantiepark in Zeeland.
In de omgeving is er veel te beleven. De prachtige natuur van Walcheren, met uitgestrekte stranden en bossen, liggen op een steenworp afstand.
Daarnaast bent u in 15 minuten fietsen in monumentenstad Middelburg en het pittoreske Veere. De auto brengt u binnen een uur naar Vlaamse steden zoals Antwerpen, Gent, Brugge en Knokke

Op het vakantiepark bieden we uitgebreide faciliteiten. Zo is er een zwemvijver en een visvijver aanwezig, hebben we een uitgebreid animatieprogramma en een brasserie. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig.

 

Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Zeeuwse chalets en stacaravans of tuinhuizen ? Bent u benieuwd waarom wij sinds jaar en dag de caravan en chaletbouw specialist zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij PK Chalets krijgt u altijd een vakantiewoning volledig naar wens gemaakt. en dat allemaal in het mooie zeeland .

Neem nu contact op met ons