PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Camping 't Vogelnest

Camping 't Vogelnest

Deze zeer rustige camping is gelegen op het mooie Goeree Overflakkee. De camping ligt vlak naast ons akkerbouwbedrijf en is zeer landelijk in de polder gelegen. U hebt hier nog mooie weidse vergezichten en kijkt heerlijk over de akkers uit. De directe omgeving bestaat uit ruime tulpen velden, aardappelvelden graan en nog vele andere akkerbouw gewassen.

Rustig gelegen en toch zeer centraal. DE camping voor de echte rustzoekers. Niet geschikt voor gezinnen met kinderen.

Het dorp 'Stad aan 't Haringvliet ligt 1,5 km verderop en is goed aan te lopen of te fietsen. Achter het dorp vindt u het Haringvliet met een strandje, een gezellige haven en een jachthaven. Middelharnis ligt 7 km van onze camping. Hier is een gezellige haven met rondom leuke restaurantjes en hier is een leuke dijk (d'n Diek) vol met winkels waar u uren kunt 'shoppen'.

Onze camping is verdeeld over een aantal laantjes, met aan elk laantje een aantal grote door bosjes afgescheiden aparte stacaravan / Chalet plaatsen zijn 320 m2 groot !  met een zeer mooi grastapijt.

Bezoek de website van Camping 't Vogelnest
Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Zeeuwse chalets en stacaravans of tuinhuizen ? Bent u benieuwd waarom wij sinds jaar en dag de caravan en chaletbouw specialist zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij PK Chalets krijgt u altijd een vakantiewoning volledig naar wens gemaakt. en dat allemaal in het mooie zeeland .

Neem nu contact op met ons