PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Recreatiepark de Klaverweide

Recreatiepark de Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide ligt op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland , dichtbij het Grevelingenmeer en het mooie schone Noordzeestrand. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede, en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van ons park. Is het een dagje wat minder weer of wilt u de omgeving gaan verkennen, dan is er volop keus uit attracties, musea en leuke evenementen. Wat dacht u van een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, het watersnoodmuseum in Ouwerkerk of een rondvaart over het één van de Zeeuwse wateren? Ook voor de sportieve gasten zijn er volop mogelijkheden, zoals fietsen (volgens het fietsknooppunten systeem), surfen op het Grevelingenmeer, duiken in de Oosterschelde of kite-buggyen op het strand. Natuurlijk moet u de Zeeuwse mossel of bolus ook geproefd hebben tijdens uw bezoek aan Zeeland!

Nieuw chaletpark

Bent u op zoek naar een chalet met ruime kavel vlakbij het Noordzeestrand? Dan bent u van harte welkom op het nieuw (2011) aangelegde chaletpark gelegen op Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet. U kunt kiezen uit verschillende types chalets.

Het chaletpark bestaat uit 26 kavels van 190m2 tot 275 m2 groot. Deze kavels beschikken over een vaste gasaansluiting, een water- en stroomaansluiting (25A) en kabeltelevisie. Het chaletpark bestaat uit meerdere types chalets, in verschillende kleurstellingen, geheel naar uw wens gebouwd (en eventueel ingericht) Tevens is het chaletpark het hele jaar geopend, zodat u een heel jaar kunt genieten van “uw tweede huis” aan de Zeeuwse kust. Honden toegestaan!

Bezoek de website van de Klaverweide
Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Zeeuwse chalets en stacaravans of tuinhuizen ? Bent u benieuwd waarom wij sinds jaar en dag de caravan en chaletbouw specialist zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij PK Chalets krijgt u altijd een vakantiewoning volledig naar wens gemaakt. en dat allemaal in het mooie zeeland .

Neem nu contact op met ons