PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Recreatiepark Ponderosa

Recreatiepark Ponderosa

Welkom op Recreatiepark Ponderosa

Even helemaal weg, lekker vakantie vieren. Gezellig met z'n tweeën of met het hele gezin genieten van elkaar en de vrije tijd. Dat kan op Recreatiepark Ponderosa in Baarle Nassau.

Of u nu wilt genieten van een luie vakantie, een plek waar uw kinderen zich geen moment vervelen of een vaste plek waar u het hele seizoen het vakantiegevoel kunt opsnuiven: hier kan het allemaal!

Comfortabel kamperen

Op recreatiepark Ponderosa is kamperen pas echt comfortabel. De plaatsen zijn met 150m2 ruim en u kunt uw auto gewoon bij de plaats parkeren. Bovendien hebben alle kampeerplaatsen een riool- water- en kabeltelevisieaansluiting en kunt u gebruik maken van 10 ampère elektriciteit!

Maar er is meer. Recreatiepark Ponderosa is namelijk ook een ideale uitvalsbasis voor stedentrips naar Breda, Tilburg of zelfs een dagje over de grens naar België. En vergeet vooral uw fiets en wandelschoenen niet mee te nemen! Vanaf de camping lopen diverse fiets- en wandelroutes dwars door het mooie Brabantse landschap, schilderachtige dorpjes en mooie natuurgebieden.

Altijd iets te beleven

Heeft u kinderen? Of ze nu 6, 12 of 16 zijn; op Ponderosa is er voor hen altijd wel iets te doen. De grote speeltuin heeft een speciaal gedeelte voor tieners. Hier zoeken zij elkaar op, ontstaan de eerste vakantieliefdes. Ze hebben alle ruimte om te sporten, gezellig bij te kletsen en hun gang te gaan.
De kleintjes beleven spannende avonturen met het professionele recreatieteam en ondertussen geniet u van een goed boek of een glas wijn van de rust en de gezelligheid op de camping.

Het perfect onderhouden terrein, de ruime plaatsen, uitstekende faciliteiten en seizoensplaatsen voorzien van privésanitair zijn de toef op uw vakantietaart!

Uw kampeervakantie is in goede handen op Recreatiepark Ponderosa!

Recreatiepark Ponderosa
Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Zeeuwse chalets en stacaravans of tuinhuizen ? Bent u benieuwd waarom wij sinds jaar en dag de caravan en chaletbouw specialist zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij PK Chalets krijgt u altijd een vakantiewoning volledig naar wens gemaakt. en dat allemaal in het mooie zeeland .

Neem nu contact op met ons