PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Zeelanderij

Zeelanderij

De Zeelanderij is een kleinschalig recreatiebedrijf aan de rand van het idyllische dorpje Zonnemaire.

Een voormalige boomgaard is nu een heerlijk oord waar u zich temidden van de prachtige natuur, die het achterland van Schouwen Duiveland biedt, zich thuis kunt voelen en tot rust mag komen en vooral zult kunnen genieten van al het mooie dat het leven te bieden heeft!

Het bedrijf bevindt zich midden tussen akkerlanden met om de hoek (3km) het Grevelingenmeer en het historische stadje Brouwershaven. Ietsje verder (10km) bevindt zich het Noordzeestrand en het gezellige stadje Zierikzee.

Ook vind u hier allerlei prachtige wandel- en fietsroutes hier in de omgeving. En natuurlijk ook de vele natuurgebieden op Schouwen Duiveland.

De geschiedenis van de Zeelanderij

Het gebied waar het bedrijf gevestigd is was vroeger bekend als "Boagersbosje". Van oorsprong was er alleen een boomgaard die werd gerund door Opa van Leersum, toen deze de leeftijd had om te stoppen namen zoon Martin van Leersum en zijn vrouw Cathy van Leersum het bedrijf over.

Het jonge gezin had een zware tijd omdat het toen heel slecht ging in de fruitteelt. Door een speciale regeling mochten ze 30 zeeuwse hofjes  plaatsen. Er bleek zoveel vraag naar recreatiemogelijkheden dat er iedere keer een stuk van de boomgaard werd gerooid voor camping.

Toen kleinzoon Arjan van Leersum en zijn vriendin Marjolein Steutel het bedrijf in 2004 overnamen was het een volwaardige camping geworden met 102 kavels en als nevenactiviteit een boomgaard en een gasvulstation. Het bedrijf heette nog steeds "Boagersbosje", maar omdat er een grote wens bestond om een website te realiseren, bleek het noodzakelijk om de moeilijk te spellen naam "Boagersbosje', te veranderen in Zeelanderij!

Bezoek de website van Zeelanderij
Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Zeeuwse chalets en stacaravans of tuinhuizen ? Bent u benieuwd waarom wij sinds jaar en dag de caravan en chaletbouw specialist zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij PK Chalets krijgt u altijd een vakantiewoning volledig naar wens gemaakt. en dat allemaal in het mooie zeeland .

Neem nu contact op met ons