PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl

Duinhuis

Afmeting: (L) 1100 x (B) 400
Aantal slaapkamers:         2.

STANDAARD MODEL               
                      Inclusief centrale verwarming 

Inclusief;

Verrhoogd plafond
Luxe doucheruimte
Slaapkamers compleet !
Luxe keuken met inbouw koelkast
Gordijnen                                              

 

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b>
Deel deze pagina via
Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

 

PK Chalets maakt chalets op maat, om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland provincie  Zeeland in het mooie Goes vlakbij Renesse met duin en strand  en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.Tevens maakt  PK Chalets kunststof tuinhuizen op de naar u gewenste maat en uitvoering.

BEGELEIDING VAN A TOT Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  De Bergjes . Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Ook de  financiering kan geregeld worden? Waar wilt u uw Zeeuwse chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met De Bergjes    begeleiden.