PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Chalet Zeeuws hofje

Chalet Zeeuws hofje

Een nostalgisch chalet in 4 of 6 persoons uitvoering

De naam zegt het al. Deze nieuwe zeeuwse chalets zijn in een duidelijke Zeeuwse stijl opgetrokken. De rood-witte luiken bijvoorbeeld, maar ook de lage kap. Ze roepen nostalgische herinneringen op. De Hofjes zijn verrassend, zowel qua vormgeving, uitstraling als afwerking. Er is bewust gekozen voor duurzame en onderhoudsarme materialen. De Zeeuwse Hofjes zijn beschikbaar voor 4, 6 of meer personen. Alle voorzien van de luxe die u ook tijdens de vakantie wenst voor een ultiem vakantiegevoel  Bij het ontwerp, de indeling en inrichting is gedacht vanuit de wensen van de recreant. Dat maakt het Hofje tot een ideaal vakantiechalet in het mooie Zeeland.

Het Zeeuwse Hofje is er in een standaard uitvoering maar is uiteraard ook op maat leverbaar. Meer weten over de mogelijkheden van deze chalet? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder met de keuze van een chalet kopen of kunststof tuinhuis .

Tevens staan er diverse Zeeuwse PK chalets ingericht bij De Bergjes. 

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/www/htdocs/pkchalet/frontend/view/theme/pkchalets/template/cms/chalet.tpl</b> on line <b>21</b>
Deel deze pagina via
Meer informatie aanvragen

Gevelbekleding

Voor de waarde van uw Chalet of kunststof tuinhuis is de juiste gevelbekleding van groot belang.U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen .Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren.de bekleding moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn . Daarom heeft PK Chalets gekozen voor Eurotexx gevelbekleding van Millin .De rabatdelen of de  potdekseldelen zijn een prima gevelbekleding die met name in de chaletbouw en kunststof tuinhuizen bouw worden toegepast. De unieke structuur van de dubbel rabatdelen en potdekseldelen zorgen voor een natuurlijke uitstraling . de kenmerken van Eurotexx zijn Zeer natuurlijke uitstraling ,perfecte sluiting, Hoge materiaal dichtheid, onderhoudsarm,uv bestendig en milieuvriendelijk dus zeer goed toe te passen op Tuinhuisjes, Houtskeletbouw, Chaletbouw, Woningbouw, tuinhuizen, woonarken.