PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl

Neem contact met ons op

CONTACTGEGEVENS

Columbusweg 25a
4462 HA Goes
Nederland

TEL +31 [0] 113 58 16 61
FAX +31 [0] 113 58 16 62
MAIL info@pkchalets.nl
WEB www.pkchalets.nl

ZAKELIJKE GEGEVENS

BTW NL 853356300 B 01
KVK Middelburg 59183233
BANK rabobank 038 05 00 035
IBAN NL42RABO0380500035
BIC RABONL2U

Show PK Chalets bij  De Bergjes  .

De Bergjes hebben  diverse voorbeeld pk chalets of Kunststof tuinhuizen in Kamperland  opgesteld staan en is iedere dag geopend  Daarbuiten zijn bezichtigingen op andere tijden  altijd mogelijk. Wij ontvangen u daar graag met een bak koffie en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor Zeeuwse chalets op maat.

 

 

Contactformulier

Pk Chalets staat u graag te woord. Mocht u nog met vragen zitten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen voor uw chalet of berging, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder om zo aan uw wensen te voldoen.

Zeeuwse Chalets op maat

PK Chalets maakt zeeuwse chalets op maat en kunststof tuinhuizen  om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland Zeeland  en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.

Begeleiding van A tot Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  De Bergjes. Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Hoe moet de financiering geregeld worden? Waar wilt u uw chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met  De Bergjes  begeleiden.