PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl

concert at Sea 2015

Dit bericht is geplaats op 23 december 2014

 

                         

concert at SEAConcert at SEA 2015

Drie nieuwe namen! Counting Crows speelt volgend jaar op Concert at SEA. Ook Dotan Music en Typhoon zijn aan de line-up toegevoegd.

Eerder werd al bekend dat Lenny Kravitz, Racoon, Kensington en BLØF op Concert at SEA 2015 zullen spelen. www.concertatsea.nl ‪#‎cas2015

                          

 

Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht
Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

PK Chalets bouwt chalets op maat, om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijf tien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.

Begeleiding van A tot Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  De Bergjes. Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Hoe moet de financiering geregeld worden? Waar wilt u uw chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met  De Bergjes

begeleiden. Meer informatie bel gerust