PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Kerst aan De Kust

Kerst aan De Kust

Dit bericht is geplaats op 02 november 2014

Op 12 december is de primeur van hét kerstmuziekspektakel van Zeeland ‘Kerst aan de Kust’. Diverse Nederlandse artiesten treden op met hun bekende hits en de leukste kerstnummers.

Nederlandse topartiesten in kerstsfeer

Onder leiding van 'New Amsterdam Orchestra' treden diverse Nederlandse topartiesten op. Zo brengen o.a. de 3JS, Xander de Buisonjé, Do, Lange Frans en Anita Meyer hun bekende hits én spectaculaire kerstnummers ten gehore.

De Zeelandhallen in Goes krijgt een complete make-over en wordt in kerstsferen gebracht. Gezellige verlichting en een sfeervol decor maken dit evenement tot een echt kerstspektakel.

Ook voor bedrijven en organisaties

Kerst aan de Kust is een uniek evenement als jaarafsluiting met uw personeel of collega's. Als bedrijf of organisatie heeft u zo de mogelijkheid om met een unieke en gezellige avond het jaar af te sluiten.

Als bedrijf of organisatie tickets afnemen? Neem contact op met LMG Exhibitions B.V. via info@kerstaandekust.nl.

Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht
Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

PK Chalets bouwt chalets op maat, om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijf tien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.

Begeleiding van A tot Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  De Bergjes. Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Hoe moet de financiering geregeld worden? Waar wilt u uw chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met  De Bergjes

begeleiden. Meer informatie bel gerust