PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Ontwerp zelf een chalet

Ontwerp zelf een chalet

Dit bericht is geplaats op 20 juli 2012

Voldoen onze kant-en-klare chalets niet aan uw eisen? Ontwerp dan zelf een chalet! U bepaalt de grootte en de inrichting en wij gebruiken de beste materialen en technieken om uw droomchalet te bouwen.

De indeling van uw chalet

Als u een chalet naar uw eigen wensen wilt laten bouwen, is het eerste waar u naar moet kijken de indeling. Zijn twee slaapkamers genoeg? Of wilt u een derde slaapkamer in uw chalet laten bouwen? Wilt u de douche en het toilet in één ruimte, of moet er een aparte ruimte komen voor het toilet?
Als u zelf een chalet laat bouwen, is haast alles mogelijk.

Het interieur van uw chalet

Als u de indeling heeft bepaald, weet u ook hoeveel ruimte u heeft voor de inrichting. Denk hierbij niet alleen aan de kleur en grootte van uw bankstel, maar ook aan de inrichting en uitrusting van de keuken en badkamer. Van vloerbedekking tot gordijnen, bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse stoffen en materialen. Om uw verblijf in de koudere periodes ook zo aangenaam mogelijk te maken kunt u kiezen voor een Vailant HR Combiketel zodat u altijd verzekerd bent van warm water met een hoog rendement.

Van welk materiaal wilt u uw chalet laten bouwen?

Een goed chalet begint met een goede basis; het frame waarop uw chalet wordt gebouwd. Dit frame wordt gemaakt van stevige en duurzame houten balken op een stalen onderstel. Aan de onderkant van het onderstel is ruimte voor de geïsoleerde waterleiding en de gastoevoer. Op de bovenkant van het onderstel wordt een geïsoleerd vloerpakket aangelegd. De meeste chalets werken wij af met een vinyl vloer, maar als u liever een andere vloer heeft, is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor de buitenkant van uw chalet kunt u kiezen voor kunststof of houten gevelbekleding. Als u een houten chalet laat bouwen, wordt er gewerkt met de meest duurzame houtsoorten, waardoor uw chalet er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook jarenlang meegaat.

Van werkplaats naar vakantiepark

Onze chalets worden helemaal kant en klaar opgeleverd, niet in monteerbare delen. Het kan dus zo zijn dat u niet zelf uw chalet kunt vervoeren. Op uw verzoek verzorgen wij het transport van het chalet naar de eindbestemming. Op deze locatie zorgen wij ervoor dat de lege kavel getransformeerd wordt naar uw grote droom; uw eigen vakantiewoning, helemaal op maat! Om u te helpen om deze droom waar te maken, geven we u graag advies over alle aspecten die komen kijken bij het zelf ontwerpen en laten bouwen van een chalet. Meer hierover leest u op deze pagina of neem direct contact met ons op via de contactpagina.

Deel deze pagina via
Terug naar het overzicht
Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

PK Chalets bouwt chalets op maat, om aan al uw wensen te voldoen. Uw chalet dient een vakantiewoning te zijn waar u zich altijd prettig en ontspannen voelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij bij het ontwerp en de bouw van een chalet kijken naar wat belangrijk voor u is. Het eindresultaat? Een uniek chalet waarin u zich direct thuis zal voelen.

PK Chalets heeft meer dan vijf tien jaar ervaring in de chaletbouw en we leveren altijd duurzame en moderne producten. We werken in het grootste recreatiegebied van Nederland en weten derhalve wat belangrijk is voor onze klanten. Van de plinten tot extra keukenkastjes, u bepaalt zelf hoe u uw chalet ingericht wilt hebben en wij adviseren u graag.

Begeleiding van A tot Z

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werken wij nauw samen met  De Bergjes. Wij zorgen voor de bouw van uw chalet en zij helpen u met het hele proces er omheen. Welk type vakantiewoning past het beste bij u? Hoe moet de financiering geregeld worden? Waar wilt u uw chalet laten plaatsen? Bij het hele proces kunnen wij u samen met  De Bergjes

begeleiden. Meer informatie bel gerust