PK Chalets

 

               

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Uw  Zeeuwse Chalet op maat gemaakt

Uw Zeeuwse Chalet op maat gemaakt

Voor elke prijs een vakantiewoning op maat .

Stelt u zich eens voor, u draait de sleutel om, opent de deur, u stapt naar binnen en u bent thuis. Thuis in uw eigen vakantie-chalet met een uniek vakantiegevoel  Niet alleen is de buitenkant helemaal naar uw smaak, ook in het interieur is uw eigen hand te zien. U hoeft niet te zoeken naar spullen, want u weet precies waar ze liggen. Nog nooit begon uw vakantie zo ontspannen!

Een eigen vakantie chalet is lang niet zo onbereikbaar of duur als het lijkt. Voor elk budget is er een chalet beschikbaar en u heeft de prijs zelf behoorlijk in de hand bij het samenstellen. We hebben verschillende kant en klare chalets in ons assortiment;  de PK Volente en de PK Volente Special en de  PK-Lodge en of de Rushmore    Natuurlijk zijn ook helemaal op maat gemaakte Zeeuwse chalets mogelijk.

PK Chalets, uw specialist in chaletbouw !

Als u dus van plan bent een onderhoudsvrije of kunststof chalet te laten bouwen dan is PK Chalets uw betrouwbare partner. Met meer dan 25 jaar ervaring in de chaletbouw staan wij degelijkheid en duurzaamheid met een goeie prijs/kwaliteitverhouding. PK Chalets is gevestigd in Goes, Zeeland maar wij leveren door geheel Nederland, van Limburg tot Groningen. Heeft u begeleiding nodig in het hele proces, van ideen tijdens de bouw, tot het plaatsen van uw chalet op een camping of vakantiepark? Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen samen met u voor een soepel verloop van het traject. Neem voor meer informatie en met eigen ogen zien hoe onze zeeuwse chalets of kunststof tuinhuizen gebouwd worden neem dan  contact op met  De Bergjes   of lees meer op deze pagina.

Weten wat uw nieuwe vakantie-chalet zou gaan kosten voordat u een chalet gaat kopen ? Maak dan nu eenvoudig een afspraak  met  of De Bergjes dealer  van PK Chalets of neem voor actuele prijzen contact met ons op.

                      

Meer informatie aanvragen

Chalets op maat

PK Chalets staat voor een degelijk en modern product. Met meer dan 20 jaar ervaring in de chaletbouw is PK Chalets de specialist in Zeeland op het gebied van chaletbouw, bergingen, kunststof tuinhuisjes en strandhuisjes. Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Omdat wij midden in het grootste recreatiegebied van Nederland werken,zeeland kunnen wij ons goed inleven in de wensen van de klanten als zij een onderhoudsarme chalet willen kopen .

Een chalet van PK Chalets is altijd naar de wens van de klant gemaakt. Omdat u eindeloos wilt genieten van uw nieuwe chalet luisteren wij altijd naar uw wensen om zo samen tot een unieke chalet te komen waarin u zich direct thuis zult voelen met een heerlijk vakantiegevoel .wilt u zien hoe onze zeeuwse chalets gebouwd worden kom gerust eens langs.

Begeleiding op maat

Voor een perfecte begeleiding van A tot Z bij de aanschaf van uw nieuwe vakantie-chalet werkt PK Chalets nauw samen met De Bergjes 

De Bergjes Chalets en Caravans

Vestiging Heibloem
(25 min. vanaf Eindhoven)
Schaapsbrug 2a
6089 NB Heibloem
Ma t/m za 10:00-17:00,
zon- en feestdagen gesloten

Vestiging Kamperland (Zeeland)
Nieuweweg 6
4493 PA Kamperland
di t/m za 10:00 - 17:00

Vestiging Lütjenburg (Duitsland)
Ferdinand-von-Schill Straße 9
24321 Lütjenburg
woe t/m vrij 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Vestiging De Veluwe (Woudenberg)
Stationweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
di t/m za 10:00 - 17:00

het Adres om een PK chalet te kopen of een chalet te laten bouwen .