PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
PK Volente

PK Volente

Een uniek chalet in 4 of 6 persoons uitvoering

De PK Chalets Volente.

Kiest u voor Landelijk, Modern, Klassiek of Industrieel? Welke stijl past het beste bij u?

Het nieuwste model in ons uitgebreide chalet assortiment is verkrijgbaar in verschillende indelingen en kleurstijlen. Eerst maakt u een keuze uit drie standaard indelingen en vervolgens kiest u een kleurstijl welke het beste bij u past. Standaard beschikt de Volente over vele luxueuze opties. Daarnaast is dit model uitgerust met de meest hoogwaardige materialen. De materiaal- en stijlkeuzes zijn in alle kamers van de Volente terug te vinden. De Volente is speciaal ontworpen zodat u ongeacht het winter, lente, zomer of herfst is, optimaal kunt blijven recreëren. Zo liggen de leidingen geïsoleerd in de vloer en beschikt dit model standaard over 12 cm dikke buitenwanden. Een droomchalet waar wij enorm trots op mogen zijn! 

Uw droomchalet in een stijl welke het beste bij u past,ons verkoop punt  De Bergjes maakt het mogelijk! Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u inspireren over de vele mogelijkheden! De Volente is uit voorraad leverbaar!

 

Deel deze pagina via
Meer informatie aanvragen

Gevelbekleding

Voor de waarde van uw Chalet of kunststof tuinhuis is de juiste gevelbekleding van groot belang.U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen .Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren.de bekleding moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn . Daarom heeft PK Chalets gekozen voor Eurotexx gevelbekleding van Millin .De rabatdelen of de  potdekseldelen zijn een prima gevelbekleding die met name in de chaletbouw en kunststof tuinhuizen bouw worden toegepast. De unieke structuur van de dubbel rabatdelen en potdekseldelen zorgen voor een natuurlijke uitstraling . de kenmerken van Eurotexx zijn Zeer natuurlijke uitstraling ,perfecte sluiting, Hoge materiaal dichtheid, onderhoudsarm,uv bestendig en milieuvriendelijk dus zeer goed toe te passen in de Chaletbouw , Houtskeletbouw, Woningbouw, tuinhuizen, woonarken.