PK Chalets

+31 (0) 113 58 16 61
info@pkchalets.nl
Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen

Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen

Maak uw chalet of woning compleet met extra bergruimte

Hoewel onze chalets ruim opgezet zijn, kunt u toch behoefte hebben aan extra opbergruimte. Wij hebben kunststof tuinhuizen en bergingen  in ons assortiment vanaf 4m². Onze tuinhuizen zijn volledig in kunststof uitgevoerd. met Milin Eurotexx rabat gevelbekleding met 10 jaar garantie,  in diverse afmetingen en kleurstellingen mogelijk. Onze tuinhuizen kunnen ook perfect gebruikt worden als slaap gelegenheid of workshop ruimte . Op aanvraag worden onze producten ook brandwerend geleverd. Door ons unieke gegalvaniseerde onderstel zijn de tuinhuizen makkelijk en snel te plaatsen.

PK Chalets levert ook diverse tuinhuisjes voor bij uw bestaande woning.Of  een aanleunwoning of woonruimte op maat gemaakt om heerlijk van u oude dag of pensioen te genieten .  Of bent u op zoek naar een strandhuisje voor aan zee? Geen probleem, wij leveren alles op maat en zorgen voor een product dat volledig naar wens gemaakt is.

Neem contact met ons op voor een juiste offerte .

Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen Tuinhuisjes, schuurtjes en Bergingen
Meer informatie aanvragen

Kunststof tuinhuizen op maat

 

PK Chalets produceert Duurzaame kunststof tuinhuizen .De tuinhuizen van PK Chalets zijn uniek en onderhoudsarm door het gebruik van Eurotexx kunststof gevelbekleding van Milin voor een natuurlijke uitstraling en mileuvriendelijke bouwmaterialen.het tuinhuis kan kant en klaar geleverd en geplaatst worden door het unieke gegalvaniseerde vloerframe of motage klaar zodat uw snel gebruik kunt maken van u tuinhuis  naast onze standaard modellen is maatwerk ook leverbaar heeft u een eigen idee maak een schets en wij staan u bij in het realiseren van uw eigen tuinhuis zodat u snel kunt genieten van het buitenleven.Pk chalets is gevestigd in Goes in het mooie Zeeland .

 

 

Informeer vrijblijvend of wij voor uw ook een passende prijs voor een onderhoudvrij naar u keuze gemaakt tuinhuis kunnen bieden het PK Team staat u graag te woord bel gerust 0113-581661 of kom langs voor tekst en uitleg .